ZorgchaletsMet zorg zonder zorgen op vakantie!

Op Camping “Tussen de Diepen” kunt u ook uitstekend terecht als u gedurende uw vakantie zorg nodig heeft. Daarvoor heeft de camping speciale zorgchalets gerealiseerd, die van alle (zorg)middelen zijn voorzien, maar u ook volledig het campingleven laten ervaren. In samenwerking met Zorggroep Oude en Nieuwe Land wordt de zorg geleverd en diverse hulpmiddelen zijn beschikbaar, zodat mensen met een beperking ook optimaal van hun vakantie kunnen genieten!


Om de vakantie nog aangenamer te maken, levert de camping – naast de vereiste zorg – ook een dienstenpakket waaruit u kunt kiezen: van boodschappenservice tot bioscoopbezoek, van maaltijden tot (aangepaste) fietsen. Om uitstapjes te maken heeft de camping een samenwerking met het taxibedrijf, maar ook met de Groene Wensboot: een mooie manier om voor iedereen de ontdekking van het waterleven van de prachtige omgeving mogelijk te maken.


Prijzen huren van een zorgchalet


Meer informatie?

0527 - 29 15 65

camping@tussendediepen.nl

Wat hebben we te bieden voor u?

  • Comfortabele chalets (max 6 personen)
  • Brede deuren, drempelvrij
  • Compleet ingericht en voorzien van aangepast sanitair inclusief beugels bij de wc
  • Draadloos internet
  • Zorglevering op aanvraag via regionale zorgaanbieder Zorggroep Oude en nieuwe Land

Dat wij u deze zorg aan (vakantie)huis bieden, is uniek!
De ZorgVrij-vakantie zorgt voor u! Niet alleen met een passend vakantiechalet, maar ook met een compleet diensten, vermaak- en zorgpakket, waardoor u optimaal van uw vakantie geniet!

 

zorgchalets camping tussn de diepen
zorgchalets camping tussn de diepen