Deze camping in Overijssel ligt op een unieke locatie geheel omringd door een prachtig natuurgebied. Het natuurreservaat De Wieden, en het nationaal park De Weerribben, met meertjes, poelen en vele kleine eilandjes. Totaal beslaan deze natuurgebieden ca. 15.000 hectare met zo'n 400 km vaarweg met vele meren en moerasgebieden.

Watersportcamping

Fantastische mogelijkheden voor kanoen, zeilen, roeien, vissen en fietsen! Centraal gelegen camping, temidden van een prachtig natuurgebied met wijde plassen, stille poelen en lieflijke eilandjes waar een omvangrijke verzameling flora en fauana nog ongestoord kan groeien. Camping voor surfers, zeilers en kanoƫrs...

Zuiderzeestadje Blokzijl

Op steenworp afstand van de camping ligt het pittoreske Zuiderzeestadje Blokzijl. Blokzijl is gesticht aan het eind van de zestiende eeuw en is gebouwd rond een ruime havenkolk.

Het levende monument Blokzijl bestaat voornamelijk uit koopmans huisjes waar zo'n 1250 mensen in wonen. Bezienswaardigheden zijn onder andere de sluis waar zo'n 20.000 schepen per jaar passeren en natuurlijk de schitterende haven. Ook voor culinaire verwennerij kunt u terecht in Blokzijl.

15.000ha aan natuurgebied

Blokzijl omgeving
Bekijk plattegrond