kamperen bij tussen de diepen

Kamperen op camping Tussen de Diepen

Camping "Tussen de Diepen" is een prachtig gelegen camping grenzend aan het water. Deze camping is ruim 5 hectare groot. De camping bestaat uit ongeveer 200 plaatsen welke bestaan uit vaste en toeristische plekken.

Direct aan het water

De kampeerweide is direct aan het water gelegen. Voor meer beschutting is het B-veld een uitstekend toeristisch veld. De camping is opgedeeld in ruime mooi gelegen plaatsen waar u terecht kunt met een caravan, camper of een tent. Op elke plaats heeft u de mogelijkheid op een elektra aansluiting en op een nabij gelegen watertappunt. Uw auto of motor kunt u parkeren op de parkeerplaats. Er zijn hier fantastische mogelijkheden voor fietsen, kanoën, zeilen, roeien en vissen!

Kanoen, vissen, zeilen en nog veel meer...

 

Snackbar en zwembad aanwezig

Na een dag zeilen of roeien op het water of een lange dag zonnen in het gras kunt u op ons terras heerlijk uitrusten onder het genot van een drankje. Voor wat te eten kunt u terecht bij ons eetcafé voor een groot assortiment heerlijke snacks. Voor een verfrissende duik kunt u terecht bij het verwarmde zwembad aangrenzend aan de camping.

Bekijk het fotoalbum